Menu de navigation

Bibliographie


  • Ballesteros-Gomez et al. Analytical methods for the determination of bisphenol A in food. J. Chrom. A 1216 (2009) 449-469
  • .
  • Capdeville et Budzinski. Trace-level analysis of organic contaminants in drinking waters and groundwaters. Trends Anal. Chem. 30 (2011) 586-606.
  • Farré et al. Techniques de détermination de composés organiques dans l’environnement. Techniques de l’ingénieur (2008) p3820.
  • Garrido Frenich et al. Comprehensive analysis of toxics (pesticides, veterinary drugs and mycotoxins) in food by UHPLC-MS. Trends Anal. Chem. 63 (2014) 158-169.
  • Munoz-Olivas. Détermination d’éléments traces dans l’environnement. Techniques de l’ingénieur (2006) p3855.
  • Séby et Donard. Détermination d’espèces chimiques d’éléments (spéciation) dans l’environnement. Techniques de l’ingénieur (2007) p3870.
Page suivante
Page précédente